CRYPTTECH Siber Tehdit Haritası Yayında!



Dünya çapında gerçekleşen siber saldırıları gerçek zamanlı olarak dünya haritası üzerinde gösteren Siber Tehdit Haritası’nı (Cyber Threat Map) yayınladık.
CTI (CRYPTTECH Threat Intelligence) Sistemi, siber istihbarat servisindeki veriler kullanılarak, yaygın tehditler, ve tehditlerin ülkeler bazında yayılma hızı harita üzerinde görülebiliyor. Siber Tehdit Haritası üzerindeki istatistiksel bilgilere bakarak, son 24 saat ve 1 hafta içerisinde gerçekleşen saldırılar /zararlı aktivitelerin ülkeler ve saldırı tipleri bazında dağılımlarını gözlemlemek mümkün.
Siber istihbarat sistemi verilerine dayanarak, zararlı aktivitelerde bulunmuş ve şüpheli olarak görülen IP/Domain/URL adreslerini aratılarak sorgulaması yapılabiliyor. Kurum ve firmaların kendi IP/Domain/URL adreslerini sistem içinde aratarak güvenirliklerini ölçmelerine ve zararlı aktivitelere karışan adreslerin saptanmasına olanak tanınıyor. UNITMON ve CRYPTOSIM ürünleri ile entegre şekilde çalışarak,Türkçe ve İngilizce dillerini destekliyor
https://threatmap.crypttech.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1. Geleneksel Stajyer CTF Soru ve Cevapları

B*-Tree (BTree, BPlusTree) Veri Yapısı ile Veri İndeksleme

2. Geleneksel Stajyer CTF Soru ve Cevapları - 2017